Isabel Froklage   


Na het Atheneum heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gedaan bij instituut Thomas in 's-Hertogenbosch, en aansluitend een vervolgopleiding in Arnhem bij instituut Wanrooy.

Na 5 jaar als schoonheidsspecialiste te hebben gewerkt ben ik jarenlang als secretaresse en managementassistente bij diverse bedrijven werkzaam geweest.

Verdieping
Graag wilde ik mijn oorspronkelijke beroep van schoonheidsspecialiste weer oppakken, met daarin de verdieping die ik voorheen niet vond.

Dat heb ik van 2008 tot en met 2016 gedaan, als schoonheidsspecialiste, masseuse en yogadocente in mijn praktijk Schoonheid&Meer.

Nu richt ik me op het geven van Saswitha yogalessen.

Yoga
Het innerlijke en spirituele heb ik gevonden in de vorm van de opleiding tot yogadocent bij Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven, waar ik de specialisatiejaren Yoga voor Doelgroepen en Chakrapsychologie met goed gevolg heb doorlopen. In 2011 heb ik deze beroepsopleiding met een scriptie 'afgesloten'.

Omdat het yogapad oneindig is blijf ik leren en zo heb ik onder andere de volgende bijscholingen en modules gevolgd: Adem en Ademtherapie, Adem en Pranayama, Anatomie en Fysiologie, Ayurvedische Beginselen, Ayurvedische Massage, Yoga in English, Yoga Intensive with Mataji, Yoga Nidra, Yoga en Meditatie.

In 2015 heb ik een yoga studiereis 'Het goddelijk hart van yoga' door Noord-India gemaakt.

Voor Kras Reizen heb ik van 2012 tot en met 2017 yogaweekenden verzorgd.

In 2019 heb ik een studiereis naar India langs de beroemdste pelgrimsplaatsen aan de Ganges gemaakt.Gediplomeerd Saswitha Yogadocent
Saswitha Opleiding voor Yoga en WijsbegeerteAangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland.
Schoonheid&Meer, huidverzorging - yoga.