Huidverzorging
Met biologische cosmetica van Rosel HeimAls ervaren schoonheidsspecialiste heeft Schoonheid&Meer bewust gekozen voor biologische cosmetica die met respect voor mens, dier en milieu worden vervaardigd. De producten van Rosel Heim sluiten naadloos aan bij mijn opvattingen over cosmetica en huidverzorgingsproducten.

Rosel Heim gaat namelijk uit van de zelfwerkzaamheid van de huid en verstoort de huid(flora) niet door allerlei agressieve ingrediënten zoals fruitzuren, peelings en lichaamsvreemde stoffen. Pas ingrijpen als de huid daar zelf niet meer goed toe in staat is, en dan alleen met middelen die goed door de huid verdragen worden, huideigen en zeker niet agressief zijn.
De produktlijn van Rosel Heim nature+science beantwoordt hier volledig aan.

Schoonheid&Meer is erkend dépositaire van Rosel Heim nature+science.


Rosel Heim nature+science is een huidverzorgingssysteem dat aan alle individuele behoeften kan worden aangepast. De producten werken regulatief en bevatten huididentieke stoffen. Deze worden probleemloos door de huid opgenomen, goed verdragen én zijn effectief. De huideigen bacterieflora wordt gerespecteerd, waardoor de huid ons kan beschermen tegen indringers en ziektekiemen.Schoonheid&Meer, huidverzorging en yoga, Helvoirt.